yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın bapsı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen yerlere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi sıfır konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan mimarilarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Zihinsel sakat, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı ötümlü uhde başlangıcında olan ve yangın Yangın Çıkış Kapısı yahut gayrı acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına izin verilir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanılgı mesajları kızılıp almadığı üzere görüşmeçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile müntesip bili toplar.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan bütün bileğişkenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek bâtınin tıklayın.

kaynağı bileğteamültir]

Report this wiki page